Επιστροφές

To almasport.gr θέλοντας να παρέχει το καλύτερο στον αγοραστή, δίνει τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή του προϊόντος. Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική-εργοστασιακή του κατάσταση.


Αίτημα Αντικατάστασης

Το αίτημα για αντικατάσταση ενός προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσα σε επτά (7) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του.

Η αίτηση για αντικατάσταση γίνεται αποκλειστικά μέσω της φόρμας επιστροφών του ηλεκτρονικού καταστήματος almasport.gr

( ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ).


Αλλαγή Προϊόντων (Επιστροφή και Αντικατάσταση Προϊόντων)

Η αλλαγή των προϊόντων γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες (courier) που έχει επιλέξει το κατάστημα μας.

Η αποστολή των προϊόντων πρέπει να είναι ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ στη διεύθυνση του καταστήματος.

Το κόστος επιστροφής ΔΕΝ επιβαρύνει τον πελάτη αλλά το κατάστημα.

Ο πελάτης επιβαρύνεται ΜΟΝΟ το κόστος για τη νέα αποστολή το οποίο είναι 3€ για πακέτα έως 2Kg. Τα πακέτα που ζυγίζουν πάνω από 2Kg 
χρεώνονται +1.5€ για κάθε κιλό.  Επίσης για παράδοση εμπορευμάτων σε απομακρυσμένη διεύθυνση άνω των 15 χιλ από το κεντρικό κατάστημα της
μεταφορικής εταιρείας υπάρχει επιπλέον χρέωση 2.5€.

Σημείωση: Αν η επιστροφή των προϊόντων γίνει με μη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία δεν θα γίνεται δεκτή. Τα κόστη που θα προκύψουν θα
επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.


Ακύρωση Παραγγελίας

Η αποστολή για την επιστροφή των προϊόντων γίνεται με 2 τρόπους

1) Με μεταφορική εταιρεία της επιλογής του πελάτη. Τα κόστη της αποστολής επιβαρύνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον πελάτη. Η  
αποστολή των προϊόντων πρέπει να είναι ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ στη διεύθυνση του καταστήματος.

2) Με τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία (SPEEDEX) που έχει επιλέξει το κατάστημα μας. Το κόστος της αποστολής είναι 6€ και η αποστολή γίνεται με χρέωση παραλήπτη. Η αποστολή των προϊόντων πρέπει να είναι ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ στη διεύθυνση του καταστήματος. Το κόστος των μεταφορικών για την αποστολή των επιστρεφόμενων προϊόντων χρεώνεται στην επιστροφή των χρημάτων.

Σε κάθε άλλη περίπτωση η αποστολή ΔΕΝ θα γίνεται δεκτή από το κατάστημα μας


Επιστροφή Χρημάτων

Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται μέσα σε Επτά (7) εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας.

Η διαδικασία προϋποθέτει Αριθμό Λογαριασμού Τράπεζας και IBAN.